Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Металіст» обіграв «Карпати» з рахунком 2:1

Львівські «Карпати» зазнали поразки у виїзній грі з харківським «Металістом». Гра закінчилися з рахунком 2:1

Сайт «Галичина спортивна» пише з цього приводу:

«Карпати» розпочали гру, а «Металіст» - атакувати ворота Боґатінова. Футболісти з Харкова настільки активно штурмували львівську брамку, що гості ледь не пропустили. Але на заваді реалізації плану Маркевича впевнено стояв воротар з Македонії. Оборона «зелено-білих», традиційно, тріщала по швах і давала можливість Марлосу господарювати в карному майданчику. Врешті «відзначився» «свояк» Сергій Пшеничних, який за небезпечну гру удостоївся від сторогого судді попередження.

Атакуючу міць «Металіста» перехопив Тайсон, який почувався у штрафній «Карпат» немов риба у воді. Єдино не зміг забити гол. М’яч після підступного удару Хав’єра Клейтона, «облизавши» стійку, вилетів за межі поля. Пронесло, полегшено здихнули карпатівці.

Три кутових «стандарти» команді зі Львова нічого доброго не принесли. Бо не було в них гостроти. А ось грузинський легіонер Кенія, якого «Карпати» попросили ФФ Грузії не турбувати, отримав за симуляцію попередження. Справа діялась на підході до штрафного майданчика «Металіста». Цього разу суддя з Одеси не піддався на провокацію і покарав грузина.

Однак на 40-й хв. стався цікавий епізод, який викликав чимало запитань. Марлос закинув м’яча в карний майданчик. Тайсон завдав удару і смугастий покотився вздовж лінії воріт. Джонатан Крістальдо підставив свою ногу, а далі м’яч зачепивши ногу Мілошевіча, пролетів під Боґатіновим і затріпотів у сітці воріт. Протести львівської команди, яка апелювала про офсайд не прийнялися до уваги судді.

Невже знову «Карпати» виїдуть з Харкова з баранкою? Проте не випереджаючи подій сконцентруємось на другому таймі.

Гості другу половину матчу розпочали з таким завзяттям, що було любо дивитися за їхніми діями. Однак, Гладкий грішив з гольовими моментами. Чого собі не дозволив аргентинець Крісталдо. Тайсон змістився з лівого краю в центр, видав хороший пас на Хав’єра, той далі на Марлоса. Натомість Ромеро «знайшов» Крісталдо, який перебував в ідеальній ситуації. Потужно вистрелив у ближній кут. Боґатінов зловив повітря і – 2:0 на користь «Металіста».

Та радість футболістів з Харкова виявилась не тривалою. Відзначився всюдихід і повний сил Михайло Кополовець. Сольний рейд Ксьонза центром поля завершився виходом віч-на-віч Кополовця з Горяїновим. Михайло відправив м’яча в ближній верхній кут воріт. Один гол відіграли підопічні Костова легко і ефективно.

Циркові трюки Тайсона (удари через себе) зривали оплески, але не принесли господарям користі. Зрештою, як і намагання футболістів зі Львова не покращили ситуації і змінили результату.

А ось нервового стресу не вдалося уникнути львівській команді. У доданий арбітром час «гірчичника» отримав Ткачук, а в наступній хвилині за нецерзунщину на червону напоровся Штіліч.

Тренер Костов не прогадав зі складом, от би трохи кращі мав умови для виконання клубного завдання. Бо команда надалі перебуває у небезпечній зоні.

«Металіст» (Харків) - «Карпати» (Львів) 2:1 (1:0)

11 листопада, неділя, 19:30. Харків. ОСК «Металіст». Суддя: Віктор Швецов (Одеса).

«Металіст»:Горяїнов, Пшеничних, Березовчук, Папа Ґуйє, Шелаєв, Едмар, Торрес, Марлос (Бланко, 79), Хав’єр Клейтон, Тайсон (Шарпар, 90), Крісталдо,. Головний тренер – Мирон Маркевич.

«Карпати»:Боґатінов, Мілошевіч, Балажіц, Ощипко, Ксьонз, Ткачук, Даушвілі (Кополовець, 62), Худоб’як (Загідулін, 83), Кенія, Штіліч, Лукас. Головний тренер – Ніколай Костов.

Голи:Крістальдо (40, 54) - Кополовець (69).

Попередження:Пшеничних (6), Бланко (80), Торрес (85) - Мілошевіч (18), Кенія (25), Кополовець (71), Ткачук (90+2).

Вилучення:Штіліч (90+3).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ