Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міка Ньютон презентувала новий кліп на пісню «Ангел»

Днями у столичному концерт-холі «Оазис» відбулася презентація десятого кліпу Міки Ньютон на пісню «Ангел», з якою співачка бере участь у відборі на Євробачення 2011. Про це повідомили організатори.

У цей вечір Міка святкувала не тільки презентацію нового відео, але і відразу дві важливі дати – 15-річчя з дня початку творчого життя і 5-річчя проекту «Міка Ньютон».

Співачка також показала новий «дзеркальний» номер для Євробачення, заспівала дуетом з талановитими переможницями дитячої Нової хвилі сестричками Петрик.

Гостей на заході було близько чотирьохсот чоловік, серед них почесні місця в vip-зоні займали: переможниця «Євробачення» Руслана та Олександр Ксенофонтов, Ян Табачник, Валід Арфуш, Гайтана та Едуард Клім, дует «Алібі», діджей Паша, Володимир Вірчис, Руслана Писанка, Ольга Сумська, Денис Повалій, співачка Alyosha, Тала Калатай, дядько Жора, Віктор Павлік, Сергій Костецький, Тетяна Гончарова, Марта, Анжеліка Рудницька, Сашко Положинський, гурт «Авіатор», Руслан Квінта та багато інших. Почесне місце в залі займав Тимофій Нагорний, який спеціально для презентації підготував концептуальний вбрання: футболку з фотографією Мікі і написом Newton is my life.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ