Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міліції наказано стежити за оточенням Луценка?

Вчора, 23 січня 2012 року в ефірі телеканалу ТВі було показане розслідування журналіста Костянтина Усова, в якому наводиться таємний лист заступника Генерального прокурора України Рената Кузьміна до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Із листа зрозуміло, що Кузьмін наказав нинішньому Міністру внутрішніх справ розпочати проведення оперативно-розшукових заходів стосовно оточення Юрія Луценка. Про це повідомили у прес-службі "Народної самооборони".

Костянтин Усов заявив, що йдеться про зовнішнє спостереження, негласне проникнення в житло, зняття інформації з телефонних ліній та засобів електронного спілкування.

У журналістському матеріалі зазначається, що в наказі заступник генпрокурора Кузьмін посилається на сумнівну заяву генерала міліції Михайла Клюєва, одного з головних свідків у кримінальній справі щодо Юрія Луценка з боку прокуратури.

Восени 2011-го року колишній заступник міністра внутрішніх справ Клюєв подав до Генпрокуратури заяву, що на початку літа 2011-го (!) до нього підійшла невідома особа в зимовій в'язаній шапочці, яка запитала: «Вы Михал Михалыч?». Отримавши від Клюєва ствердну відповідь, невідомий буцімто сказав: «Я от Луценко. Там в ваших показаниях нужно кое-что поменять». Після чого розвернувся і зник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ