Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міліціонери Львівщини відзначили своє професійне свято

Сьогодні, 19 грудня, у Львівській опері відбулися урочистості з нагоди 15-річчя міліції України, під час яких правоохоронців привітали керівники Львова та області: голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, голова Львівської облради Мирослав Сеник та міський голова Андрій Садовий.
Крім цього, начальник УМВС Львівщини Віталій Максимов зачитав вітальну телеграму міністра внутрішніх справ Василя Цушка. „Рік, що минув, для правоохоронних органів був дуже напруженим. На жаль, і досі залишилися нерозкритими деякі резонансні злочини, які були скоєні протягом року, однак в цілому показники розкриття на Львівщині значно збільшились. Також хочу відмітити, що міліція є повністю поза політикою, і звертаюся до всіх правоохоронців: якщо хтось хоче займатися політикою, то повинен звільнитися з правоохоронних органів”, – наголосив Віталій Максимов.
Від імені міністра внутрішніх справ головний правоохоронець області нагородив черговими достроковими званнями низку правоохоронців Львівщини, а 12 працівникам від імені міністра вручив відзнаки. Сам же Максимов з нагоди свята відзначив 430 міліціонерів області, з яких 17 нагородив нагрудним знаком 1 ступеня та 51 – нагрудним знаком ІІ ступеня.
Голова ЛОДА Петро Олійник, який відзначив хорошу роботу правоохоронців Львівщини цього року, нагородив почесними грамотами та подяками голови ЛОДА 6 правоохоронців. Також шість міліціонерів отримали відзнаки від голови облради Мирослава Сеника. Міський голова Львова Садовий вручив грамоти та пам’ятні подарунки 10 правоохоронцям Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ