Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція більше не охоронятиме концерти Ані Лорак, - Аваков

Співробітники міліції надалі не будуть брати участі у забезпеченні правопорядку на концертах виконавців, які провокують суспільство.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Коментуючи сутички правоохоронців та мітингувальників, які відбулися на останньому концерті Ані Лорак, Аваков наголосив, що "міліція надалі не стане брати участь у подібних "концертах". За словами міністра, не існує ані статуту, ні закону, який говорить про "необхідність охороняти співачок, які відкрито провокують суспільство".

"Якщо у міської влади або концертних організацій надалі вистачить розуму проводити подібні свята "любові і миру" - ігноруючи "відповідно до закону" думку МВС, ми це приймемо, і запропонуємо цим організаціям самостійно приватними компаніями підтримувати порядок і, з високою ймовірністю, нести відповідальність за кримінальним кодексом за провокацію і організацію заворушень," - написав Аваков.

Голова МВС також прокоментував заяву імпресаріо Лорак, який припустив, що частина грошей з концерту Ані відправить на благодійність, однак зробить це "не для того, щоб від неї відстали".

"Українській армії не потрібні її гроші, її гонорари і її співчуття. Ми цілком впораємося без такої "чесноти" Як не потрібні і її концерти, які "сіють любов і мир", а насправді - піднімають каламуть і бійки, а не світло і любов. Не потрібні негідники, які грають на провокації такого концерту .. Ми обійдемося і без таких співачок, і без таких борців проти неї, без чергових «не стримався» міліціонерів. Обійдемося."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ