Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міліція Львівщини підготувалась до свят

На Львівщині правоохоронці забезпечать громадський порядок під час новорічних та різдвяних свят. З 30 грудня працівники міліції несуть службу у посиленому режимі. Про це повідомив ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Для забезпечення охорони громадського порядку під час новорічних та різдвяних свят на Львівщині, з 30 грудня по 8 січня, правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Загалом у Львові та області за громадським порядком слідкуватимуть 1200 правоохоронців. З них у місті – 600.

У Новорічну ніч найбільша кількість запланованих масових заходів: святкові концерти, ярмарки, вертепи, відбуватимуться у центральній частині Львова. Щоб мешканці та гості міста почували себе безпечно, тут працюватимуть 250 правоохоронців.

«Створено відповідні штаби для оперативного реагування, працівники пройшли необхідний інструктаж. У свою чергу просимо як львів’ян так і гостей міста не зловживати спиртними напоями та бути обережними при використанні піротехніки» - повідомив заступник начальника ГУМВС – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Сергій Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ