Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міліція підтвердила, що ще одного екс-бютівця оголосили у міжнародний розшук

У Міністерстві внутрішніх справ України підтверджують інформацію про оголошення в міжнародний розшук колишнього народного депутата Олександра Шепелєва за підозрою у привласненні майна в особливо великих розмірах та замаху на вбивство.

Про це УНІАН повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС, зауваживши, що відносно О.Шепелєва було відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191, а також ст. 15, ст. 115 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, раніше ЗМІ писали, що екс-депутат О.Шепелєв оголошений у розшук.

"Існує інформація, що Шепелєв та його дружина Галина Шепелєва оголошені у розшук", - сказав адвокат колишнього тимчасового адміністратора банку "Родовід" Сергія Щербини Олег Поваляєв під час судового засідання у справі щодо розкрадання у цьому банку, передає «Українська правда».

У зв'язку з цим О.Поваляєв подав клопотання про витребування судом інформації про процесуальний статус О.Шепелєва у кримінальних справах.

Суддя Олена Радчикова, задовольнила дане клопотання. Водночас, за інформацією джерел "Української правди", О.Шепелєв оголошений у розшук у справі щодо замаху на життя екс-акціонера "Родовід Банку" Сергія Дядечка, і він виїхав за межі України.

О.Шепелєв був обраний до парламенту VI скликання від БЮТ, але 21 вересня 2010 року було оголошено про виключення з фракції БЮТ 28 депутатів, серед яких був і О.Шепелєв, а 5 жовтня 2010 року голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про його перехід у фракцію Партії регіонів.

О.Шепелєв був членом парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності, а також членом спеціальної контрольної комісії ВР із питань приватизації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ