Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Міліція продовжує пошуки Мазурка

Міліція продовжує пошуки Ярослава Мазурка, якого підозрюють у вбивстві трьох охоронців у столичному ТРЦ «Караван». Про це повідомив начальник Управління зі зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

«Міліція продовжує пошуки Мазурка. І ці пошуки не припиняться, поки підозрюваного в скоєнні потрійного вбивства не знайдуть. Тому, незважаючи на вибори, на інші питання, які час від часу виникають перед міліцією, ця тема ніколи не буде неактуальною. Всі райуправління, всі райвідділи, наші колеги прикордонники, інші силові структури, працюють над тим, щоб затримати людину, підозрювану», — сказав Поліщук.

На уточнююче запитання, чи є впевненість, що Мазурок ще знаходиться в Україні, Поліщук відповів: «Є впевненість, що він в Україні, але також додатково по каналу Інтерполу його оголошено в міжнародний розшук».

Він також зазначив, що щодня в правоохоронні органи надходять повідомлення про людей, які схожі на Ярослава Мазурка.

Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили в крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє людей загинуло на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження по імені Ярослав Мазурок.

ZN.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ