Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мілонов: у Росії немає геїв

Скандальний петербурзький депутат Віталій Мілонов вважає, що російські гомосексуалісти не є геями.

Про це він заявив в ефірі "Російської служби новин".

"У Росії немає геїв, у нас є інше слово для цієї проблеми", – сказав він.

Також Мілонов розповів, що зараз в російському законодавстві існують "недоліки", які дозволяють гомосексуалістам вступати в союзи одне з одним. Мова йде про статтю цивільного права, яка дозволяє реєструвати товариства між двома людьми будь-якої статі за умови, що вони живуть разом і ведуть спільне господарство.

"Потрібно додатково прописати в законах деякі аспекти, щоб гомосексуалісти не скористалися недоліками законів. Ми покладемо край цій пастці до 23 лютого", – заявив Мілонов.

За його словами, цю норму закону для створення товариств використовують, наприклад, садівники, але також і інші люди "не такі хороші, як садівники".

За словами Мілонова, гомосексуальні товариства не можуть всиновлювати дітей. "Для цього потрібна сім'я, органи опіки повинні подивитися, як вони живуть. І якщо два Василя оселилися в якийсь нірці, то дитину їм, звичайно, ніхто ніколи не віддасть", – підсумував він.

Раніше уповноважений з прав дитини Павло Астахов розповів, що в Росії можна зареєструвати товариство між двома людьми нетрадиційної орієнтації. При цьому членів такого союзу не можна назвати сім'єю, оскільки вони не можуть самовідтворюватися, зазначив Астахов.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ