Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мільярдер Річард Бренсон закликав світовий бізнес відстояти суверенітет України

Засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон закликав світовий бізнес обʼєднати зусилля і відстояти суверенітет України на тлі загрози військового вторгнення Росії.
Річард Бренсон

Свою позицію і заклик він виклав у статті «Мої думки про Україну і Росію», - передає Бабель.

Він вважає неадекватним і таким, що дратує факт, що у ХХI столітті, у 2022 році одна країна накопичує біля кордонів іншої танки.

"Ніколи останніми роками не було більшого ризику повномасштабної війни на європейській землі. […] Що у 2022 році, чорт забирай, робить одна країна, накопичуючи танки біля кордонів іншої?" - пише Бренсон.

Мільярдер упевнений, що Володимира Путіна мало хвилює думка всього світу про його геополітичні амбіції, але в довгостроковій перспективі Путіну не перемогти. Росія, як пише Бренсон, від війни неминуче отримає лише економічну кризу і величезні людські втрати, які росіянам забезпечать українці в кожному місті та селі.

Бренсон закликає увесь світовий бізнес підтримати санкції у разі вторгнення військ РФ.

"Для лідерів бізнесу настав час зібратися і відстояти суверенітет України. Навіть якщо за це доведеться платити, усі ми повинні ясно дати зрозуміти, що одностороння агресія завжди неприйнятна і що світове ділове співтовариство підтримає увесь спектр санкцій проти будь-якої країни, яка намагається порушити суверенітет іншої", - заявив Бренсон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ