Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міндоходів: до сім'ї Луценка претензій немає

У Міністерстві доходів і зборів України заявляють, що слідчі дії в приміщенні бізнес-центру Лотос в Києві не мають відношення до сім'ї Юрія Луценка, яка володіє центром.

"У зв'язку з резонансом навколо слідчих дій, які проводилися в бізнес-центрі Лотос, повідомляємо, що 6 листопада 2013 року співробітниками органів доходів і зборів Харківської області на підставі постанови Київського районного суду Харкова від 31.10.13 проведено обшук в одному з кабінетів орендарів офісу" , - сказано в повідомленні Міндоходів, повідомив ЛІГАБізнесІнформ.

У Міндоходів розповіли, що одним з орендарів сервера, розташованого в приміщеннях Лотоса, є товариство, щодо якого проводиться досудове розслідування за фактом несплати податків у розмірі 3 млн грн. "Обшук проводився на основі наявних у кримінальному провадженні даних про знаходження в приміщенні за вказаною адресою доказів, що мають значення у виробництві", - зазначили податківці.

Повідомляється, що в рамках слідства вилучено обладнання.

При цьому, реагуючи на репліку прес-секретаря Луценка про те, що в бізнес-центр прийшли податківці у спортивних костюмах, у Міндоходів запевнили, що "працівники податкової міліції, які брали участь у проведенні обшуку, були одягнені в одяг ділового стилю".

"Наголошуємо, що ніяких претензій до діяльності ТОВ Бізнес центр Лотос (один із засновників - Луценко Олексій Юрійович), якому належить приміщення, у слідчих підрозділів фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів України немає", - запевнили в Міндоходів.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що податківці провели обшук в бізнес-центрі Лотос, який належить сім'ї екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Раніше дружина Луценка заявила, що обшук проводився законно і претензій у сім'ї до дій податківців немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ