Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мініфутбол: «Енергія» програла «Тайму» 2:3

6 березня в спортивному комплексі «Галичина» чемпіон України минулого року і лідер цьогорічного чемпіонату, футзальний «Тайм» у 20-му турі вищої ліги у принциповому львівському дербі грав проти номінального господаря майданчика, міні-футбольної «Енергії», яка до цієї гри займає третю позицію у турнірній таблиці. «Енергія» програла «Тайму» 2:3.

 

Принциповість цього матчу проявилася  ще за кілька днів до двобою, коли наставники обох команд не могли дійти згоди, якими м’ячами гратимуть команди. За регламентом м’ячі вибирають господарі майданчика, і «Енергія» вибрала шкіряні «адідасовські» кулі, до яких ще не встиг призвичаїтися «Тайм»! Але непорозуміння вдалося владнати, і навіть з новими, з іншим відском, м’ячами «Тайм» таки підтвердив і своє минулорічне чемпіонство, і теперішнє лідерство. Хоча першого забитого гола глядачам, яких, до речі, приходить значно більше, ніж на  баскетбольні поєдинки, довелося чекати майже пів-тайму. Щоправда «Енергія» відігралася досить швидко - за якусь хвилину!

 

Стовідсоткових гольових моментів було не так уже й багато, хоча вирватися вперед мали шанс обидві львівські команди.  За три хвилини до перерви, «Тайм» таки забив другий гол. Після відпочинку команда в білих футболках забили й третій гол, а заміна наприкінці зустрічі воротаря «Енергії» на п’ятого польового гравця дозволили «енергетикам за хвилину до фінального свистка забити ще один м’яч. Та все ж «Енергія» поступилася на власному майданчику чемпіонам: 2:3.

 

Відтак, «Тайм» лише зміцнив своє лідерство а «Енергія» опустилася на один щабель нижче, пропустивши на третє місце команду «Ураган».

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ