Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністерство оборони України та НАТО підписали угоду щодо підтримки Збройних Сил України

Прес-служба Міноборони
Прес-служба Міноборони
Прес-служба Міноборони
Прес-служба Міноборони
1/2
Міністерство оборони України та НАТО підписали угоду щодо підтримки Збройних Сил України. Зокрема планується налагодження відносин з Альянсом у сфері купівлі-продажу на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Церемонія відбулася напередодні у Брюсселі.

"Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак взяв участь у церемонії підписання Угоди між Міноборони України та Агенцією НАТО з підтримання та постачання про встановлення відносин у сфері купівлі-продажу на підтримку Збройних Сил України", – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, підписання документу дозволить поглибили співпрацю з Альянсом для збільшення кількості матеріально-технічного забезпечення української армії, а також зменшити залежність від російського військово-промислового комплексу. Таку думку висловили в українській місії при НАТО.

Повідомляється також, що сьогодні у штаб-квартирі НАТО також має відбутися засідання комісії "Україна-НАТО". На зустрічі, зокрема, йтиметься, про виділення додаткової допомоги з боку Альянсу. Вітчизняну делегацію очолює міністр оборони Степан Полторак.

"Ми плануємо проглянути ситуацію на сході України, а також систему реформування оборонного відомства України та проект комплексної допомоги Україні", - розповів Полторак про основні питання, які будуть винесені на обговорення комісії "Україна-НАТО". 

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ