Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністр оборони України Анатолій Гриценко візьме участь у нараді керівників військових кафедр України у Львівському інституті Сухопутних військ

Вперше в історії Збройних сил України міністр оборони України Анатолій Гриценко у четвер, 26 жовтня,  проведе нараду керівників військових кафедр усіх військових навчальних закладів України. Про це „Гал-info” розповів начальник прес-центру Західного оперативного командування Олександр Поронюк.
Нарада керівників військових кафедр відбудеться у Львівському ордена Червоної зірки інституті Сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного в рамках робочого візиту міністра на Львівщину 26 жовтня.
Варто зазначити, що минулого тижня у Тернополі міністр оборони втілив у життя ще одну новацію — засідання ради офіцерів.
Нагадаємо, що під час свого візиту до Тернополя міністр оборони України перевіряв бойову та фізичну підготовку однієї із місцевих  військових частин. Не виключено, що в рамках візиту на Львівщину Анатолій Гриценко захоче порівняти бойову та фізичну спроможність Львівських та Тернопільських військовиків.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ