Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністрів-“нашоукраїнців” замінили представники антикризової коаліції: Богуцький та Лавринович

Антикризова коаліція, не зволікаючи, призначила на звільнені після відставки міністрів-«нашоукраїнців» вільні посади в уряді своїх представників. А саме – Юрія Богуцького на посаду міністра культури та Олександра Лавриновича на посаду міністра юстиції. За це проголосувало 246 депутатів.

Юрій Богуцький вже був міністром культури в кількох урядах. Лавринович також посідав посаду міністра юстиції в уряді Януковича з травня 2002-го по лютий 2004 року.
Прем’єр-міністр Віктор Янукович звернувся до Ради з проханням відкласти відставку ще двох міністрів-«нашоукраїнців», яким уряд не знайшов поки що заміни. «Мені особисто було комфортно працювати із усіма міністрами, ми мали можливість у досить спокійній, можливій обстановці висловлювати свою точку зору при розгляді тих чи інших питань. Тому ці заяви були написані міністрами тільки з політичних підстав», – зазначив Янукович.
Також голова уряду зазначив, що йому шкода міністрів, як людей, через те, що «їх підставили», направляючи на роботу в уряд і позбавляючи депутатства. 
З приводу Юрія Луценка Віктор Янукович зазначив, що має єдине побажання до першого – «щоб він працював міністром внутрішніх справ, а не коментатором», – передає „Депутатський портал”. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ