Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міністри Азарова пішли по університетах заспокоювати студентів

Члени Кабміну проводять зустрічі зі студентами столичних вузів, на яких переконують у необхідності зробити паузу в євроінтеграції. Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов провів зустріч зі студентами Київського національного економічного університету, повідомляє його пресс-служба.
Фото: МОН
Фото: МОН

Арбузов розповів студентам, на якому етапі зараз перебуває євроінтеграційний процес і які перспективи вітчизняної економіки.

На зустрічі з Арбузовим були присутні понад 200 студентів КНЕУ.

За його словами, уряд "був змушений" прийняти рішення про призупинення асоціації, щоб прорахувати всі "економічні ризики".

"Ми просто не встигаємо провести модернізацію виробництв у ключових галузях економіки. Ми бачимо, що в Україну заходять інвестори й нові технології. Але нам потрібен час. Ми повинні захистити свою економіку", - сказав Арбузов.

Коментуючи ситуацію з "євромайданами", гість університету відзначив, що опозиція обманює людей, щоб підвищити свої рейтинги і заважати роботі уряду.

Провела зустріч з київськими студентами і глава МОЗу Раїса Богатирьова. Вона приїхала переконувати студентів київського університету Богомольця.

 

Як повідомили Український правді читачі, міністр закордонних справ Леонід Кожара завітав у Київський лінгвістичний університет.

Він "пояснив" студентам, що якщо ми підпишемо угоду про асоціацію, то ціни на компослуги зростуть на 40%, рівень соцвиплат знизиться, зарплати підвищувати не будуть. А ще неодноразово звинувачув Росію у тому, що розгляд угоди був відкладеним, бо "вони пригрозили підняти ціни на газ". 

У свою чергу пізніше речник МЗС Євген Перебійніс заявив УП, що "міністр Кожара такого не казав". "Інформація не відповідає дійсності", - заявив Перебийніс.

Фото з Facebook УП
Фото з Facebook УП

Глава Мінсоцполітики Наталя Королевська "переконувала"  студентів київського університету Бориса Грінченка.

 

Міністр палива та енергетики Едуард Ставицький та його заступник Андрій Бондаренко зустрілися зі студентами та аспірантами Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ