Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністри за квотою “Нашої України” написали заяви на звільнення

“Всі міністри, які пройшли за квотою від “Нашої України”, написали заяви на звільнення, як цього вимагає Конституція України”, - сказав лідер “Нашої України” Роман Безсмертний. Він зазначив, що головне – політичне рішення. Про це повідомляє прес-служба «Нашої України». 

 “Окрім цього, є два міністри - закордонних справ та оборони, які є президентською квотою, і ми повинні вирішити, наскільки партія чи блок мають права виставляти претензії до їхньої діяльності. Питань більше, ніж відповідей”, - зазначив Безсмертний.
 На запитання, чому не відбувається офіційне звільнення міністрів, він відповів: “Це живі люди, якими не можна потурати ліворуч чи праворуч. Не так багато в Україні кваліфікованих і професійних міністрів, аби ми ними розкидалися і не обговорювали питання їхньої подальшої роботи. Це - кваліфіковані посадовці, до яких треба прислуховуватися”.
 “Остаточна доля міністрів вирішиться після того, як будуть розглянуті питання, що стосуються конституційних і парламентських процедур. Коли всі формальності будуть пройдені, тоді ми зробимо цей крок”, - додав він.
 “Нині “Наша Україна” в опозиції і у цьому питанні немає зворотного руху. Шість політичних партій, які входять до блоку, не будуть відмовлятися від свого опозиційного статусу”, - сказав Роман Безсмертний.
 Він наголосив: “Ми не отримували жодних пропозицій від так званої антикризової коаліції щодо конкретних подальших кроків. Переговори завершені і потрібно нарешті припинити дискусію”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ