Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міноборони дозволило призначати та позбавляти премій військових

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил України в 2016 році.

Документ був підписаний згідно з дорученням президента про суттєве підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців, повідомила начальник управління комунікацій та преси Міноборони Оксана Гаврилюк.

«Міністр оборони підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ в 2016 році», - сказала вона.

Грошовим утриманням та іншими належними виплатами в першу чергу забезпечуватимуться військовослужбовці-учасники АТО на Донбасі, зазначила вона.

Згідно з наказом Полторака, для забезпечення якісного виконання своїх обов'язків, дотримання порядку і правил несення служби, встановлених військовими статутами та іншими законодавчими актами України, недопущення вживання алкоголю, командирам, начальникам та керівникам надається право встановлювати підлеглим військовим премію за старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов'язків; або встановлювати її в зменшеному розмірі чи не встановлювати в разі скоєння військовослужбовцями правопорушень.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ