Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міноборони України планує здати цього року 65 квартир для львівських військовослужбовців на вулиці Сахарова

65 квартир для львівських військовослужбовців на вулиці Сахарова планує здати цього року Міноборони України. Про це сьогодні, 24 травня, повідомив під час прес-конференції у Львові заступник директора Департаменту по будівництву Міноборони України Сергій Данилович.

Крім цього, Міноборони, за його словами, планує вести переговори про купівлю близько 100 квартир для військовослужбовців за комерційними цінами. Як наголосив він, Львівщина є одним з найпроблемніших регіонів щодо забезпечення житлом військовослужбовців. На черзі на отримання житла в нас стоїть близько 1900 військовослужбовців. Закуповувати квартири для військовослужбовців за ринковими цінами у Львові, так само, як в Одесі та Києві, Міністерство оборони змоги не має, адже житлова площа у нас дуже дорога.
Заступник директора Департаменту по будівництву МОУ прибув у нашу область, щоб з’ясувати, якою є ситуація із наданням житла для військовослужбовців, а також поспілкуватися з виконавцями будівельних робіт, а також пояснити начальникам гарнізонів на місцях політику Міноборони щодо надання житла для військовослужбовців. Поїздка відбувається за розпорядженням міністра оборони від 18 травня, за яким високопосадовці з МОУ повинні відвідати всі регіони України і з’ясувати ситуації щодо надання житла для військовослужбовців на місцях.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ