Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міноборони звернеться до облради щодо передачі приміщень колишньої школи-інтернат у м.Червоноград

Міністерство оборони України звернеться до Львівської обласної ради з проханням передати приміщення колишньої школи-інтернат у м. Червоноград на баланс Міноборони. Про це стало відомо сьогодні, 14 серпня, під час робочої зустрічі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина з Міністром оборони України Степаном Полтораком.

За словами Олександра Ганущина, Львівська облрада, отримавши офіційний лист від Міноборони, буде готова ухвалювати рішення про передачу на баланс міністерства вивільнених приміщень колишньої Червоноградської школи-інтернат для створення там нового військового ліцею при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Ідея створення військового ліцею в Червонограді – має право на життя, оскільки ми свідомі того, що Міністерство оборони дійсно зацікавлене в появі нового військового ліцею. А найголовніше – Міноборони готове уже цього року забезпечити фінансовий ресурс», - повідомив голова Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що відкрити військовий ліцей планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ