Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінпраці змінило порядок підтвердження пільг – ВАТ «Львівгаз»

Від початку року щодня до ВАТ «Львівгаз» звертається близько ста мешканців, які мають право на пільги, для щорічної перереєстрації. Тому ВАТ «Львівгаз» нагадує, що пільговим категоріям населення більше не потрібно звертатися до підприємств надавачів послуг для подання ксерокопій документів, що підтверджують право на пільги. Міністерством праці та соціальної політики було прийняте рішення про надання такої інформації підприємствам надавачам комунальних послуг Управліннями соціального захисту, -- повідомляє прес-секретар ВАТ «Львівгаз» Оксана Ростикус.
Надавати копії документів повинні лише ті абоненти, які отримали право на пільги і вперше звертаються до ВАТ «Львівгаз» щодо їх оформлення. Такі споживачі мають подати до газопостачального підприємства письмову заяву та документи, що підтверджують його право на пільги, а саме: копію посвідчення, що дає право на користування пільгою; розширену довідку з житлово-комунального підприємства про склад сім’ї; ксерокопію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера; персональну облікову картку пільговика, підписану керівником і завірену печаткою Управління праці та соціального захисту населення.
У разі виникнення будь яких змін, щодо надання пільг (зміна категорії пільги, складу сім’ї, тощо), пільговик повинен впродовж місяця повідомити про них газопостачальну організацію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ