Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінсоцполітики протягом двох тижнів передасть пільговикам майже 1,3 тис. квартир

Міністерство праці та соціальної політики протягом двох тижнів розподілить серед пільгових категорій населення (пенсіонери, інваліди, багатодітні сім'ї тощо) 1293 квартири. Про це повідомила журналістам у кулуарах Кабміну глава Міністерства Людмила Денісова, передає РБК-Україна.

"Всі квартири, які були придбані Державною іпотечною установою (ДІУ), будуть найближчим часом розподілені серед населення", - відзначила Л.Денісова.

За її словами, передача ключів від квартир відбуватиметься в усіх містах, де ДІУ купувала нерухомість. Як відзначила міністр, 13 січня відбудеться передача ключів від 52 квартир у Севастополі. 13 і 16 січня роздадуть квартири в Луганську і Керчі.  

Як повідомлялося раніше, будівельні компанії завершують будівництво 174 об'єктів, передбачених у державній програмі фінансування житла. За прогнозами Мінрегіонбуду, забудовники добудують ці об'єкти в січні 2010 р.

Здано в експлуатацію 5,5 тис. квартир, з них 30% вже розподілено серед черговиків першої черги - інвалідів, багатодітних сімей тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ