Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мінтранс оголосило аукціон із залучення інвесторів будівництва аеровокзалу аеропорту «Львів»

Міністерство транспорту та зв’язку України оголошує аукціон із залучення інвесторів до будівництва нового аеровокзалу державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів».Загальна сума інвестицій складає орієнтовно 1 млрд 107млн 784тис. 569 грн, –повідомила прес-служба Мінтрансзв`язку.

Початкова сума платежу за набуття права на укладання інвестиційного договору складає один мільйон гривень. Крок – гарантійний внесок – аукціону становить 100 тис. грн. (сплачується претендентом на відповідний розрахунковий рахунок ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» та повертається після проведення аукціону всім, крім переможця аукціону).

 

Для участі в аукціоні претендент на перемогу повинен сплатити гарантійний внесок, подати заяву про участь в аукціоні та аукціонну пропозицію відповідно до вимог, які будуть надіслані учасникам аукціону разом з проектом договору та техніко-економічним обґрунтуванням, а також має відповідати кваліфікаційним вимогам до претендентів.

 

Істотні умови інвестиційного договору визначені у додатку до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2009 № 763.

 

Серед кваліфікаційних вимог до претендентів - досвід з реалізації подібних інвестиційних проектів та наявність професійних кадрів; досвід управління аеропортовими комплексами не менше, ніж три роки; наявність кваліфікованого управлінського персоналу для забезпечення будівництва та експлуатації об’єкту інвестування; прибуткова фінансово-господарська діяльність протягом останніх трьох років; спроможність забезпечити належне фінансування інвестиційного проекту (банківські гарантії, виписки з рахунків у банках тощо) та сплата запропонованої суми платежу за набуття права на укладання інвестиційного договору.

 

Кінцевий термін прийняття заявок та необхідних матеріалів від претендентів – до 12 серпня 2009 року.

 

Кінцевий термін прийняття пропозицій учасників – до 4 вересня 2009 року. Терміном прийняття документів вважається дата реєстрації їх у Мінтрансзв’язку.

 

Проведення аукціону9 вересня 2009 року о 10:00 за адресою м. Київ, Міністерство транспорту та зв’язку України , пр-т Перемоги, 14, кім. 303.

  

Довідка

 

Аеропорт «Львів» розташований на південно-західній окраїні м. Львів. Аеродром був побудований до 1940 року для експлуатації легких типів літаків. Був неодноразово реконструйований. На території аеропорту побудовані: аеровокзал, командно-диспетчерський пункт, склад паливомастильних матеріалів, котельня, майстерні.

 

Аеродром аеропорту «Львів» має одну злітно-посадкову смугу зі штучним покриттям

(ШЗПС) розміром 2510х45 м. Клас ШЗПС – В. Покриття змішане – цементобетон товщиною 12-28 см, перекритий асфальтобетоном товщиною 22-37 см. Несуча спроможність визначена показником PCN 28/R/C/X/T. ШЗПС підготовлена до експлуатації повітряними суднами типу: Іл-62, Іл-76, Ту-154, А-321, Б-737 з обмеженнями. А також: Іл-18, Ан-12, Як-42, Ту-134, Ан-140, Ан-24, Як-40 і повітряних суден менших індексів і гелікоптерами без обмежень.

 

ШЗПС на аеродромі обладнана радіомаячними системами заходу на посадку, ближніми та дальніми привідними радіостанціями, вогнями високої інтенсивності по І категорії ІСАО і вогнями малої інтенсивності.

 

В якості пасажирського терміналу функціонує аеровокзал на 200 пас/год., включаючи міжнародний сектор. Загальна площа двох споруд 6700 кв.м.

 

Будівля штабу об’єднаного авіаційного загону – 2304 кв.м.

 

Будівля командно-диспетчерського пункту 3240 кв.м.

Будівля готелю 5-поверхова для обслуговування 150 місць економічного класу. Готель сертифікований – двозірковий.

 

На привокзальній площі розташований безкоштовний, для загального користування , майданчик для стоянки 150 автомобілів. А також дві приватні автостоянки на 300 місць загального користування.

 

Загальна ємність резервуарів складу паливомастильних матеріалів 6 тис.кв.м. На складі є зливна залізнична естакада. Насосна станція. Склад тарних нафтопродуктів, виробнича будівля з лабораторією, пункти наповнення паливозаправників.

 

Аеропорт «Львів» забезпечується: енергопостачанням (з резервною системою), водопостачанням, опаленням, вентиляцією, кондиціюванням, побутовою каналізацією, системою збору та утилізації відходів системою зливної каналізації, засобами зв’язку, телефонними та комп’ютерними кабелями, системою внутрішнього спеціального зв’язку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ