Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мінтрансзв’язку України передумало підвищувати тарифи на пасажирські залізничні перевезення на 10%

Міністерство транспорту та зв’язку України скасувало наказ від 1 червня 2006 року, згідно з яким із 1 січня 2007 року на 10% збільшені тарифи на пасажирські залізничні перевезення. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на управління зв’язку зі ЗМІ держадміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця». Відповідно до наказу, на вокзалах і пунктах продажу проїзних документів пасажири зможуть одержати вичерпну інформацію про зміни в тарифах і їх застосуванні. При цьому можливість повернення різниці вартості квитка, придбаного пасажиром до 9 січня на проїзд залізничним транспортом після зазначеної дати, наказом Мінтрансзв’язку не передбачена. Тарифи на пасажирські залізничні перевезення мали бути підвищені на 10% з 1 січня 2007 року.
Нагадаємо, з 12 червня 2006 року тарифи на перевезення пасажирів у потягах були підвищені в середньому на 43%.
Наступні підвищення, відповідно до графіку «Укрзалізниці», мали відбуватися поетапно: на 10% з 1 січня 2007 року, потім ще на 10% – з 1 квітня і ще на 10% – з 1 липня 2007 року.
3 січня поточного року Кабінет Міністрів затребував від Мінтрансзв’язку скасувати підвищення вартості пасажирських перевезень, що відбулося.
«Ніякого підвищення на 10% не повинно бути», — заявив віце-прем'єр Андрій Клюєв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ