Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мінвуглепром проти приватизації Червоноградської збагачувальної фабрики

Мінвуглепром виступає проти приватизації Червоноградської збагачувальної фабрики. Сьогодні під час прес-конференції про це заявив міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб. За словами міністра, ФДМУ не погодив своє рішення з міністерством. До того ж, підприємство планується продати орендареві, який, за словами міністра, доводить його до збитковості.
Водночас у Львівському регіональному відділенні Фонду держмайна запевняють, що приватизація відбувається згідно із чинним законодавством. „Рішення про приватизацію збагачувальної фабрики прийняв у квітні Кабінет міністрів України. Згідно з чинним законодавством, такі рішення приймаються за погодженням з профільними міністерствами, тому навряд чи Мінвуглепром про це не знає”, – повідомила у коментарі „Гал-info” голова Львівського регіонального відділення ФДМУ Наталія Горлач.
Цілісний майновий комплекс "Центральна збагачувальна фабрика "Червоноградська" (с. Силець, Львівська обл.) зданий в оренду ЗАТ "Львівсистеменерго". Фабрика займається збагаченням гірської маси і випуском вугільного концентрату. Вартість активів - 118,185 млн грн.
За словами Наталії Горлач, після приватизації на базі підприємства швидше за все буде створено відкрите акціонерне товариство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ