Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінюст уточнив дані 46,5 тис. виборців

Міністерство юстиції передало органам ведення Державного реєстру виборців уточнення для формування списку виборців для повторного голосування на виборах Президента України. Про це повідомила прес-служба міністерства.

Як повідомив Міністр юстиції України Микола Оніщук, уточнення стосувалися близько 46 500 виборців. Це, зокрема, уточнення про виборців, які проживали на відповідній території та померли в період з 1 по 20 січня 2010 року. А також – уточнення щодо виборців, які протягом цього ж періоду змінили прізвище, ім‘я, по батькові, дату або місце народження.

Міністр нагадав, що уточнюючі відомості подані відповідно до частини першої статті 36-2 Закону України «Про вибори Президента України», згідно з якою у випадку призначення повторного голосування на виборах Президента України не пізніше як на одинадцятий день з дня виборів виготовляється новий примірник списку виборців.

Списки виборців для повторного голосування на звичайній та закордонній виборчих дільницях складаються на основі відомостей Державного реєстру виборців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ