Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська конференція „Батьківщини” поновила мене на посаді голови Стрийської міської організації партії – Ростислав Готь

Ростислав Готь продовжує виконувати обов`язки голови Стрийської міської організації партії «Батьківщина». Про це він повідомив під час розмови з кореспондентом «Гал-info». «Відбулося міська конференція партії «Батьківщина», яка і прийнялва рішення поновити мене на посаді голови міської партійної організації. Крім мене на цю посаду претендувала Галина Юрків, але вона не набрала потрібної кількості голосів», -- каже Ростислав Готь.
Бютівець відкидає звинувачення, які йому висунув голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Денькович. «Ми продали ЦУМ за таку ціну, за яку в Стрию ще ніхто нічого не продавав. Ми не занижували вартості майна. А щодо аукціонів, то в бюджеті Стрия немає грошей на його проведення», -- каже він.
Ростислав Готь також зазначив, що його фракція ініціювала зниження тарифів в міській раді і навіть створила відповідну комісію. Тож звинувачення Деньковича про невиконання фракцією БЮТ передвиборчої програми є безпідставними.
Нагадаємо, що голова львівської обласної організації ВО „Батьківщина” Іван Денькович заявив, що Ростислава Готя усунуто від виконання обов`язків голови Стрийської міської організації партії. Причинами стали невиконання фракцією БЮТ у Стрийській міській раді передвиборчої програми партії та розпродаж за безцінь комунального майна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ