Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська рада дала Садовому зарплату у розмірі 3 336 гривень

Міська рада дала міському голові Львова Андрієві Садовому посадовий оклад у розмірі 3 336 гривень - згідно із штатним розписом апарату виконавчого комітету Львівської міської ради. Відповідну ухвалу було прийнято сьогодні, 25 листопада, під час першої робочої сесії Львівської міської ради.

Також в ухвалі йдеться про надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% посадового окладу з врахуванням набавки за ранг та вислугу років. Окрім того, Садовому передбачаються премії з нагоди державних та професійних свят, матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових проблем, допомога на оздоровлення.

Ухвала також передбачає, що у разі зміни розміру посадового окладу посадовий оклад львівському міському голові встановлюється відповідно до штатного розпису апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

Тут також зазначено, що в окремих випадках міська рада може прийняти рішення про зміну розміру премії львівському міському голові.

Контроль за виконанням ухвали покладається на секретаря ради.

Нагадаємо, що Андрій Садовий має присвоєний третій ранг посадової особи місцевого самоврядування у межах другої категорії посад. Львівська міська рада проголосувала за цю ухвалу та зберегла Садовому встановлену надбавку за вислугу років у розмір 15 % до посадового окладу з врахуванням доплати за ранг.

Нагадаємо також, що на початку попередньої каденції оклад міського голови Львова становив близько 2,5 тисячі гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ