Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада фінансує дитяче читання

Міська рада фінансує програму літнього читання «Книжкові острови на планеті Літо», яка реалізовується в Центральній міській дитячій бібліотеці. Про суть програми розповіла заступник директора ЦБС для дітей м. Львова Валентина Мартинова.
  Метою програми є організація літературного дозвілля читачів-дітей під час літніх канікул. Програмою передбачено сезонну організацію відкритого доступу до книжкового фонду, створення ігрових зон в бібліотеці, підготовку і проведення циклу ігрових та конкурсних заходів для дітей усіх вікових груп. Реалізація програми здійснюється за трьома проектами: «У світ за знаннями» (для учнів 1-4 класів), «У добра не буває канікул» (для учнів 5-9 класів), «Навколо світу за 90 днів» (відділ мистецтв, для учнів 1-9 класів). Кожен з проектів має різну мету та реалізовується за різними напрямами.
 Програма «У світ зі знаннями» скерована на те, щоби розширити та поглибити знання дітей про рідне місто та навколишній світ, викликати в них бажання допомагати всьому живому та залучити діте6й до читання художньої літератури.
 Проект «У добра не буває канікул» допоможе дітям розкритися психологічно, подолати власні страхи, додати їм доброзичливості, використовуючи кращі зразки художньої літератури.
 Ще один з проектів програми літнього читання відділу мистецтв ЦДБ «Навколо світу за 90 днів» має на меті через уявну навколосвітню мандрівку познайомити дітей з культурою країн різних континентів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ