Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада Львова розсекретила своїх резидентів

Львівська міська рада першою в Україні опублікувала інформацію про усіх працівників мерії - з контактами та фотографіями. Тепер кожен львів'янин може дізнатися хто працює в Ратуші, а також ознайомитися з планами та звітами про результати роботи підрозділів, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Кожен львів'янин, завітавши на сайт Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua та відкривши рубрику «Відкрита влада», має можливість познайомитися з усіма посадовцями Ратуші. Тут можна побачити фото кожного посадовця та дізнатися його повноваження. Також тут можна ознайомитися зі звітами та планами роботи всіх структур міської ради. Відтак, кожен охочий може бути обізнаним у тому, що робиться в господарці міста та в якому напрямку його розвиватимуть найближчого року.

 

«Коли мешканець приходить до органів влади, він повинен почувати себе спокійно. А для цього йому потрібна інформація хоча б про те, куди і до кого він йде. Львів - перше місто в Україні, яке пропонує мешканцям прозору схему спілкування з владою. З одного боку, у Ратуші та районних адміністраціях працюють центри обслуговування мешканців, які можуть надати необхідну інформацію, а з іншого боку - ми пропонуємо пошук потрібної інформації через мережу Інтернет. Нова рубрика "Відкрита влада" пропонує мешканцям познайомитися з посадовцями міської ради, отримати контакти, подивитися на фотографію. Кількість людей, які мають доступ до мережі Інтернет, стрімко зростає, тому цей напрямок є дуже актуальним. Така практика дуже поширена у європейських містах», - розповіла керівник управління внутрішньої політики Наталя Міхнова.

 

До слова, в рубриці «Відкрита влада» можна також дізнатися про політику якості, яка діє в Львівській міській раді, про те, як потрапити на прийом до посадовця та де отримати потрібну Вам інформацію. Запрошуємо: http://www.city-adm.lviv.ua/adm/open-government

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ