Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада організувала до Дня святого Миколая низку культурно-мистецьких заходів

Управління культури та управління освіти Львівської міської ради організовує у Львові до Дня святого Миколая низку культурно-мистецьких заходів — про це сьогодні, 13 грудня 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник управління культури ЛМР Андрій Клімашевський.
Так, 16 грудня у Будинку дитячо-юнацької творчості відбудеться відкриття виставки дитячих малюнків «Миколаївська ніч».
17 грудня у Палаці культури учнівської молоді відбудеться святкова програма для дітей, хворих на ДЦП.
18 грудня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, а також у дитячих будинках та інтернатах м. Львова відбудуться святкові розважальні акції «Свято наближається» з врученням подарунків від святого Миколая.
У Львівській обласній філармонії у цей день пройде свято для соціально незахищених дітей.
19 грудня у Львівському історичному музеї відбудеться відкриття спільної Українсько-польської виставки малюнків (Львів-Ольштин) до Дня Св.Миколая. У Львівській обласній дитячій клінічній лікарні також пройдуть святкові заходи. У Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини пройде святкове спортивне свято за участю дітей-інвалідів. У Палаці культури ім. Г. Хоткевича в цей день відбудеться відкриття   виставки   робіт  учасників Зразкової студії образотворчого мистецтва до Дня Св. Миколая, а також театралізована вистава «Дарунки Св. Миколая».
У 8-му дитячому відділенні Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні буде проведено святкові заходи.
Цього ж дня проведуть святкову розважальну акцію "Свято наближається" з врученням подарунків та театралізовану виставу до Дня Св. Миколая. Організатор – дирекція театру «Воскресіння».                            
На майдані біля Оперного театру проведуть урочисте відкриття та запалювання Новорічної ялинки за участю дітей міста та міського голови Андрія Садового.
У Львівському цирку відбудеться святкова вистава та вручення подарунків для дітей з установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів, а також для дітей із соціально незабезпечених сімей. Організатор – відділ роботи з молоддю Львівської міської ради. Також цього дня у Львівському національному театрі опери та балету ім. І. Франка поставлять святкову театралізовану виставу «Дарунки Св. Миколая». Організатор – управління культури Львівської міської ради, Львівська державна хореографічна школа.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ