Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська рада створила депутатську комісію, яка буде розглядати питання таксистів

Після того, як голова координаційної ради Форуму громадського порятунку Львова Олег Мацех  передав Зеновію Сірику пакет невідкладних вимог Громадського форуму до влади міста, Зеновій Сірик по кожному з п’яти пунктів відповів на сесії Львівської міської ради. Щодо першого пункту, в якому йшлося про узаконення існуючих стоянок таксі та переведення у правове поле взаємовідносин між таксоперевізниками та владою міста, Зеновій Сірик вирішив створити депутатську комісію, до якої увійшли Андрій Стецьків, Юрій Батюк, Василь Білоус, Іван Лозинський, Роман Оліярник, Роман Лобода. Комісія повинна зустрітись з правовим інспектором профспілок Андрієм Корчинським та обговорити з ним ситуацію, яка склалась, а самим таксистам сказав, що мони можуть підписувати угоди на погоджені стоянки. Другим та третім пунктом було щодо тарифів на водопостачання та житлово-комунальні послуги, а саме виконання рішення судів щодо скасування підвищених тарифів. Зеновій Сірик зазначив, що міська рада вчинила відповідно до законодавства, тому жодні контролюючі установи не мають претензій до ЛМР.
Щодо четвертого пункту (про нічліжку), то Зеновій Сірик назвав приміщення на Дублянській, 11.
У відповідь на пункт 5 (щодо робіт на площі Ринок), то пікетувальники почули, що сьогодні з цього питання прозвітується Василь Кравців, а також у вівторок відбудеться засідання комісії по використанню коштів на 750-річчя Львова.
На що Олег Мацех  заявив, що їхні вимоги проігноровані, що на всі питання відповіді не були дані по суті, і замість того, щоб видати паспорти на стоянки, Львівська міська рада створює комісію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ