Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада вибиратиме найкращі проекти громадських організацій

Новостворений Департамент гуманітарної політики Львівської міськради буде проводити конкурси між громадськими організаціями з метою визначити найкращі проекти, фінансування котрих буде пріоритетним – про це сьогодні, 15 січня, під час прес-конференції повідомив директор Департаменту гуманітарної політики Олекса Побурко.
За його словами, цього року Департамент гуманітарної політики буде пропагувати принцип конкурсного відбору проектів, який формуватиме пріоритет для міста. В основному ці проекти фінансуватимуться за кошти міськради і для того, щоб отримати їх, громадські організації повинні задекларувати фінансовий внесок приватних підприємців. Кошти, які планують виділити на проекти у 2007 році, становлять близько 2 млн грн. „Найбільше потрібно вкласти коштів на заходи міжнародного значення, щоб максимально залучати до нашого міста як і туристів, так і інвесторів”, – сказав Олекса Побурко.
До Департаменту гуманітарної політики ЛМР, яке було створено 4 січня 2007 року, ввійшли управління охорони здоров’я, освіти, культури, туризму та управління молоді, сім’ї та спорту, управління соцзахисту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ