Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада виділила ділянку під будівництво підстанції «Цитадель» для електропостачання центральної частини міста

Львівська міська рада виділила земельну ділянку для будівництва ВАТ „Львівобленерго” підстанції напругою 35/6 кВ „Цитадель”, яка повинна забезпечити надійне електропостачання існуючих і нових споживачів центральної частини Львова. Будівництво підстанції передбачене розробленою ВАТ „Львівобленерго” Програмою заходів з підготовки до Євро 2012, яка погоджена Львівською ОДА та Львівською міськрадою, -- повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

Як йдеться у повідомленні, під час вчорашнього засідання сесії депутати міської ради Львова з розумінням поставились до цієї ситуації, адже будівництво нової підстанції потрібно перш за все для мешканців міста, і проголосували (84 голоси „ЗА” при необхідних 46) за виділення земельної ділянки управлінню капітального будівництва ЛМР, яке в свою чергу передасть її в оренду ВАТ „Львівобленерго”. Таким чином завершена півторарічна епопея із виділенням земельної ділянки для підстанції.
Тепер ВАТ ”Львівобленерго” може приступати до будівництва ПС 35/6 кВ „Цитадель” і передбачає кошти на будівництво підстанції у Інвестиційній програмі на 2009 рік.

З іншого боку не менш важливим є виділення земельних ділянок для спорудження інших об’єктів підготовки електромереж до Євро-2012 — підстанції у с. Березівка (Скнилів) для забезпечення електропостачання реконструйованого аеропорту, ПС "Л-31" — для електропостачання реконструйованого вокзалу та північно-західної частини міста, ПС "Л-29" — для розбудови західної частини міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ