Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська рада вимагає в мобільних операторів в місячний термін демонтувати незаконно встановлені базові станції стільникового зв’язку або узаконити їх

З метою впорядкування діяльності операторів стільникового зв’язку управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради доручило районним адміністраціям попередити операторів стільникового зв’язку, які мають встановлені базові станції на території міста, щодо необхідності узаконення їх розміщення. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

 У попередженні йдеться про те, що міська рада вимагає «в місячний термін демонтувати незаконно встановлені базові станції стільникового зв’язку або звернутися в міську раду для отримання дозволу на їх встановлення». При відсутності реагування на це попередження незаконні базові станції будуть демонтовані примусово, відповідно до чинного законодавства і рішення Львівської міської ради від 01.02.2002р. №28.
«Ці заходи проводяться, аби впорядкувати і привести у відповідність до чинного законодавства ситуацію із базовими станціями стільникового зв’язку, яких, до речі, у Львові є 214, встановленими без погодження, - каже начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган. – Ми намагались зробити це простіше, для чого провели чотири наради із представниками операторів стільникового зв’язку. Але виходило, що ми лише говорили, бо реакції не було жодної. Тому зараз ми почали діяти жорсткіше.»
Водночас Микола Шкурган зауважив, що практично відразу після того, як було розіслано попередження, представники операторів почали звертатися щодо узаконення своїх базових станцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ