Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська рада Винник створює комісію з перевірки діяльності екс-мера Винник Теодора Гудзяка

Міська рада Винник створює комісію з перевірки діяльності екс-мера Винник Теодора Гудзяка. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив депутат Винниківської міської ради Рустам Казімов.
„Ми плануємо створити депутатську комісію з метою перевірки діяльності Теодора Гудзяка в період 2006 до 2008 рік”, – повідомив Казімов, кажучи, що це необхідно зробити, зважаючи на прояви зловживань, виявлення корупційних дій з боку екс-мера. „Гудзяк постійно порушував закон, що йшло на шкоду мешканців міста, – каже Казімов. – Після того, як діяльність Гудзяка буде вивчена, ми передамо матеріали для перевірки в правоохоронні органи й для дачі відповідної юридичної оцінки”.
Як нагадав депутат, про відставку міського голови йшлося й раніше, в жовтні 2007 року. „Гудзяк постійно порушував права депутатів, перешкоджав депутатам у здійсненні повноважень, зокрема на мої депутатській запити вчасно не надавалося відповідей, або й взагалі їх не розглядалося, – каже Казімов. – Гудзяк постійно створював мені перешкоди, щоби я не зміг надати депутатську допомогу для вирішення побутових питань мешканців Винник: ремонту дахів та доріг”.
Як розповів депутат, прокуратура Личаківського району порушила декілька кримінальних справ, зокрема щодо керівника місцевого ЖЕКу та працівника комунальної служби. „Також є декілька протестів прокурора щодо незаконності виділення земельних ділянок певним особам, – каже Казімов. – Всі земельні питання вирішувалися через кабінет Гудзяка, а він натомість казав, що це робить земельна комісія”.
Як стверджує Казімов, у Винниках не було журналу обліку черговиків на виділення земельної ділянки, а тому люди які ставали на чергу ще у 2005-06 роках ділянки не отримали, натомість землю отримали „потрібні люди”, які подавали заяви в січні 2007 року.
Нагадаємо, мера Винник Теодора Гудзяка відправили у відставку 28 лютого. За таке рішення проголосували 27 із 34 присутніх у залі депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ