Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська рада заборонила власникам незаконно встановленої АЗС будівництво нових автозаправок

Власники незаконно встановленої автозаправки, що на вулиці Мазепи-Замарстинівській звернулися до Львівської міської ради з проханням погодити документи на будівництво нових АЗС. Через недотримання вимог Закону України «Про об’єкти підвищеної небезпеки» міська рада відхилила погодження поданих містобудівних обґрунтувань розміщення автозаправних станцій. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради – про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Департамент містобудування Львівської міської ради готує проект ухвали про накладання мораторію на погодження проектної документації та надання дозволу на будівництво додаткових АЗС спільним українсько-англійським підприємством у формі ТзОВ «Західна нафтова група» до часу отримання згоди міської ради на внесення змін до ухвали про затвердження схеми розміщення у Львові автозаправних станцій.
Нагадаємо, функціонування автозаправної станції на вул. Гетьмана Мазепи -Замарстинівській, 170а міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки визнала незаконним. Власник автозаправної станції - ТзОВ «Вест Ойл Груп», орендар - Львівська філія ТзОВ «Торговий дім Континіум – Галичина» побудували без жодних дозволів та не ввели в експлуатацію АЗС, зокрема відсутні дозволи відповідних контролюючих служб (протипожежної, санітарно-епідемічної, екологічної, техногенної безпеки тощо) на проектування та спорудження автозаправної станції. Розташування та спорудження автозаправної станції не погоджено з органами місцевого самоврядування. Автозаправка визнана об’єктом, що становить загрозу для життя та здоров'я населення, інфраструктури міста і може призвести до виникнення надзвичайної ситуації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ