Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська ТВК готує звернення до Давидовича та Сірика

Згідно із чинним законодавством, міська територіальна виборча комісія має забезпечити вихід інформаційних матеріалів про учасників виборчого процесу у періодичній пресі, радіо та телебаченні. Однак статті витрат щодо цього пункту навіть немає в законодавчій базі про вибори. Про це під час вчорашнього засідання Львівської міської територіальної виборчої комісії заявив голова ЛТВК Олег Щербаков.
Крім того, очевидним стає брак коштів на друк бюлетенів та інформаційних плакатів. «До прикладу, одна із друкарень пропонує виготовити плакати у чотирьох кольорах для політичних партій  (собівартістю 2, 21 грн) та для кандидатів на міського голову (собівартістю 1, 54 грн), помноживши кількість учасників політичного процесу у Львові на кількість дільниць у місті вийде сума куди більша, ніж задекларовані   2 364 грн, згідно з законодавством» — зазначив на засіданні ЛМТВ Олег Щербаков.  
У зв’язку з цими недопрацюваннями законодавців голова ЛМТВК Олег Щербаков готує звернення до голови ЦВК Давидовича та в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика. Тексти звернень міська ТВК оприлюднить в рамках  прес-конференції в понеділок, 6 березня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ