Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська влада хоче перекласти відповідальність за підвищення тарифів на депутатів – Теодор Дяків

Міська влада хоче перекласти відповідальність за підвищення тарифів на депутатів – переконаний голова Асоціації платників податків, депутат Львівської міської ради Теодор Дяків. Про це він заявив сьогодні, 10 жовтня, під час прес-конференції.
Як він пояснив, у п’ятницю, 6 жовтня, виконком Львівської міськради мав розглядати питання щодо встановлення розмірів тарифів, однак міський голова та виконавчі органи влади відклали це питання і подали його на розгляд депутатських комісій, щоб потім подати на розгляд сесії ЛМР.
„Ми маємо єдину процедуру підвищення тарифів – публікація в пресі, громадські слухання, винесення на виконком. Пропонуючи винести це питання на сесію Львівської міськради, міський голова та виконавчі органи влади просто знімають із себе відповідальність й хочуть зробити винними у всьому депутатів”, - переконаний Теодор Дяків.
Як додав же голова Львівської міської спілки захисту прав громадян Сергій Компанієць, на сьогодні не встановлено тарифу на послугу підігріву води, отож нема жодного обґрунтування підвищення тарифів. „Львівтеплоенерго” мало подбати про те, щоб водоканал уклав угоди із ЖЕКами щодо отримання холодної води та її підігріву, й мешканцям мали б пояснити, скільки грошей вони мають платити за холодну воду і скільки за те, що її підігрівають, але наразі цього ніхто не зробив”, - наголосив Сергій Компанієць.
Як заявив на прес-конференції голова ГМ „Опора” Тарас Гаталяк, „Опора” звертатиметься до прокуратури, щоб вона з’ясувала, хто винен у тому, що досі немає соціального обґрунтування тарифів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ