Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська влада Львова привітала працівників соціальної сфери з професійним святом

6 листопада, в Україні відзначать День працівника соціальної сфери, який щорічно припадає на першу неділю листопада. З цим святом соцпрацівників привітала в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ольга Павлюк.

Зокрема, у вітанні сказано:

«З кожним роком соціальна політика міста розширює сферу і глибину діяльності. За останні 5 років, у Львові відкрито цілу мережу міських соціальних бюджетних установ, які охоплюють захист інтересів різних потребуючих категорій львів’ян.

Так, у 2006 році розпочали роботу Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей, молоді та Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, у 2007 році утворено Львівський міський центр реабілітації «Джерело» та Комунальний заклад соціального захисту «Соціальний готель», у 2009 році міською владою утворено Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Загалом соціальна політика міста охоплює інтереси всіх потребуючих верст населення.

Важливо додати, що система соціальної політики міста включає в себе і роботу неурядових організацій соціального спрямування, які власними зусиллями, силою єдності, долають складні життєві негаразди. Їх робота є невід’ємною й незамінною та слугує локомотивом розвитку та вектором формування міської системи соціальної політики в майбутньому.

Отож, хочу привітати Всіх працівників соціальної сфери, всі установи, які працюють з потребуючими, всіх людей, які тою чи іншою мірою, дотичні до вирішення соціальних проблем Львова з Днем працівника соціальної сфери й побажати насамперед міцного здоров’я, міцності духу, неосяжного оптимізму та невичерпної енергії і бажання й надалі працювати на благо людей», – в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ольга Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ