Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська влада не тільки дозволила збільшити кількість археологів на площі Ринок, а й дала їм можливість попрацювати у підвалах міської ради – Андрій Садовий

Міська влада не тільки дозволила збільшити кількість археологів на площі Ринок, а й дала можливість спеціалістам попрацювати у підвалах міської ради – повідомив під час брифінгу Андрій Садовий. За його словами, йому вдалося досягти домовленостей з представниками громадськості, отож роботи на площі Ринок не тільки відновлені, а й відтепер вестимуться ще з більшими темпами, адже вимушений простій робіт наніс дуже великі грошові збитки, а також привів до втрати часу, тому, щоб закінчити роботи на площі Ринок до 15 липня доведеться попрацювати дуже інтенсивно.
За словами міського голови, 14-16 травня до Львова приїде група відомих австрійських археологів, які вивчатимуть питання проведення ремонтних робіт на площі Ринок. Як наголосив міський голова, особисто він проти того, щоби на площі Ринок відновлювали трамвайну колію, однак поки не будуть відремонтовані вулиця Гонти та Городоцька, забрати трамвай із площі Ринок зовсім не можливо. За словами Андрія Садового, наступного тижня на сесії ЛМР буде створена робоча депутатська комісія, яка має проаналізувати витрачання коштів на реконструкцію площі Ринок.
Також Андрій Садовий звернувся до представників ГМ «Опора», щоб вони взяли під особистий контроль проблемні ділянки, де проводять ремонтні роботи у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ