Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська влада прийматиме львів’ян у районних адміністраціях

Відтепер заступники міського голови, директори департаментів системно кожні два тижні проводитимуть прийоми мешканців у районних адміністраціях. Сьогодні відповідне доручення дав міський голова під час перевірки роботи ЖЕКу у Залізничному районі. «Ми запроваджуємо такі прийоми громадян, аби посадовці були ближчими до мешканців та їхніх проблем. Щоб влада йшла до людей», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.
Крім того, посадовці виїжджатимуть у ті будинки, де ЖЕКи неякісно прибирають. «Мешканці повинні контролювати прибирання у будинках та ремонти зокрема і своїх під’їздах. Тому зараз ми технічно підсилюємо «гарячу лінію», на якій можна залишати звернення» , – додав Андрій Садовий.
Також мешканці, у будинках яких прибирають неякісно або невчасно, можуть повідомити про це на «гарячу лінію» міського голови. Усі звернення подаватимуть окремим звітом і керівники районних адміністрацій будуть нести за них персональну відповідальність.
Нагадаємо, минулого тижня у місті розвісили соціальні білборди «Якщо у твоєму будинку не прибирають – повідом про це владу!».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ