Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міська влада реструктуризовуватиме військові території

Міська влада реструктуризовуватиме військові території. Про це заявив начальник управління архітектури Львова Юрій Криворучко.
 «Існує потреба реструктуризації військових територій – це близько 300 га землі, 150 ділянок, частина з яких знаходиться близько від центру. Враховуючі те, що площа центру міста 6 тис. га, загальна площа міста 11 тис. га, то землю, яку займають збройні сили, чисельність яких постійно скорочується, доцільно використати під необхідні місту потреби. Наприклад, ділянка між вул. Городоцька-Шевченка – до вул. Ярослава Мудрого – фактично територія військових – дуже зручне місце для розташування, наприклад, бізнес-центру», – сказав Криворучко.
Також Криворучко каже, що необхідно розібратися із землею, що має статус під садово-городнє господарство. «Такої землі ми маємо 1000 га, і вона фактично приватизована і на більшій частині ділянок вже побудовані будинки, тому все це потрібно якось узаконити та навести лад. За останніх 15 років наведенням ладу в господарстві та в містобудуванні ніхто не займався, тому в управлінні архітектури дуже багато роботи. Потрібно, зокрема, розробити земляний кадастр та містобудівний кадастр, прийняти та затвердити межі міста та затвердити генеральний план розвитку місту на 20 років тощо», – сказав Криворучко.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ