Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міська влада Сокаля планує взяти позику, щоб провести капітальний ремонт вул.Української

15 березня 2006 року в Сокальській міській раді відбувся “круглий стіл”на тему “План соціально-економічного розвитку Сокаля на 2006 рік”, в рамках проекту громади Сокаля “Добробут кожної людини – запорука демократії”, який здійснюється за фінансової підтримки Міністерства з міжнародного розвитку Великої Британії. Про це «Гал-info» повідомили в Управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА.

Міський голова Сокаля Петро Савчук зазначив, що у 2005 року на капітальний ремонт місто мало лише 30 тис.грн., а 2006 р. – 160 тис.грн. Закладені кошти на повноцінне харчування дітей з щоденного розрахунку 7 грн. на дитину (у 2005 р. – 3 грн.20 коп.).
Планується зробити капітальний ремонт вул.Української, для чого необхідно 1 млн. грн. Міська влада планує взяти позику. Окрім цього у 2006 р. планується впорядкувати міський парк, пляж, дитячі майданчики, вулиці, віддалені від центру. Польські бізнесмени зацікавились реконструкцією очисних споруд міста, оскільки р.Західний Буг впадає у Віслу. Полякам, в свою чергу, допомагає Норвегія, яка хоче мати чисту Балтику. Для цього полякам виділили 150 млн.доларів за умови, що третина з них піде в Україну.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ