Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міські чиновники завтра доповідатимуть про свою роботу

23 червня 2006 року під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради його члени продовжать розгляд питань порядку денного, розпочатий на попередньому засіданні. Окрім цього, на засіданні начальник управління комунального майна Львівської міської ради Микола Винничук надасть інформацію про правовий статус об’єктів торгівлі на території ринку “Галицький”. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 Заступник міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктор Башук прозвітує про виконання протокольного доручення щодо проведення наради про співпрацю з головами самоврядних громад м.Винники, смт. Брюховичі та Рудно.
 Начальник управління архітектури та містобудування Василь Каменщик надасть інформацію про підготовку та внесення змін до “Правил розміщення зовнішньої реклами у м.Львові”, щодо локальної схеми розміщення зовнішньої реклами та типових конструкційне для зовнішньої реклами; про створення робочої групи та доопрацювання проекту рішення “Про оздоблення фасадів будинків, у яких проводиться реконструкція нежитлових приміщень” та винести на розгляд виконкому.
 Про виконання низки доручень доповідатиме начальник управління капітального будівництва Василь Миськів. Зокрема, про затвердження першої черги фінансування будівництва котельні у житловому масиві Рясне-2, а також про надання довідки щодо переліку об’єктів, які надаються управлінням капітального будівництва функції замовника на проектування, будівництво, реконструкцію та реставрацію, вказавши перелік фірм, свої пропозиції щодо виконавців робіт та якості виконання робіт.
 Начальник інспекції Держархбудконтролю Роман Стецьків прозвітує про виконання доручення про перевірку відповідності виконавчих робіт до проекту щодо фасаду за адресами: ювелірна майстерня на вул. Т. Шевченка, 12, об’єкт торгівлі на вул. Генерала Чупринки, 9.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ