Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міські голови Львова і Перемишля обговорили питання передачі Народного дому в Перемишлі для української громади та надання ділянки для будівництва Польського дому у Львові

16 серпня 2006 року у Львові з робочим візитом перебував міський голова Перемишля (Республіка Польща) Роберт Хома — про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради. У рамках візиту відбулася його зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим, на якій  також був присутній секретар Львівської міської ради Володимир Квурт.

Під час зустрічі обговорювалися, зокрема, питання передачі Народного дому в Перемишлі для української громади та надання ділянки для будівництва Польського дому у Львові.
“У нас відбулась дуже конструктивна розмова. Ми обговорили всі можливі варіанти, яким чином пришвидшити передачу Народного дому в Перемишлі для української громади і варіанти вирішення питання стосовно надання ділянки для будівництва Польського дому у Львові. Ми, як міські голови розуміємо, що кінцеве рішення за депутатами міських рад двох міст. Тому були проведені дуже серйозні консультації, і у вересні вони будуть продовжені”, — розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ