Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міській раді потрібні фахові люди, - Садовий

Львівська міська рада підтримує ідеї і проекти молодих людей. Сьогодні, 31 січня, міський голова Львова Андрій Садовий урочисто вручив стажувальникам програми «Перший кар’єрний крок» дипломи за результатами їх стажувань у міській раді. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Також до молоді з мотиваційною промовою звернувся керівник варшавського бюро Центру аналізу європейської політики Марцін Заборовський.

«В житті кожен з нас має певні принципи. У мене також вони є: я вважаю, що нема неможливого, що можна зробити все, головне – завжди до праці запрошувати людей, які мудріші від тебе, талановитіші і вміють краще працювати. Я маю велику повагу до тих людей, які йдуть працювати, маючи покликання служити. Органи місцевого самоврядування – це служба. Ти повинен відчувати, що можеш бути корисним для людей.

Якщо ви відчуваєте в серці покликання служити, віддавати, бути тою свічкою, яка горить і згорає, віддає тепло, ми раді запрошувати вас до глибшої співпраці та роботи. Ця держава сама не збудується. Львів – це унікальне місто з точки зору досвіду публічного управління, тут воно є. Бо місцеве самоврядування в Україні ще достатньо слабке. Для мене дуже просто: мій керівник – це громада міста Львова.

Міській раді потрібні фахові люди, але головне, щоб вони мали бажання служити, бути корисними для громади. Якщо таке бажання є і є покликання віддавати себе, тоді запрошуємо», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також під час заходу стажувальники переглянули проморолик про «Перший кар’єрний крок», в якому учасники стажувань  поділились враженнями, зокрема розповіли про особливості і те, до чого надихнула їх участь у програмі стажувань.

Також до учасників «Першого кар’єрного кроку» з мотиваційною промовою звернувся керівник вар­шав­ського бюро Центру аналізу європейської політики Марцін Заборовський. «Я дуже радий бути у Львові. Це місто з гарним управлінням, місто, яке подає багато надій у  плані управління. Особливо – під  лідерством  мера Андрія Садового, так як він подає справді хороший приклад, якому варто наслідувати», - зауважив він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ