Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада дбає, щоб цієї осені у Рясному запрацював дитсадок

Сьогодні, 22 червня, під час чергового пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати розглянуть питання “Про надання згоди на на підписання та затвердження договору оренди між ВАТ  “Завод Львівсільмаш” та відділом освіти Шевченківської районної адміністрації” – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міськради.

Такий шлях знайдено для того, аби вирішити проблему із відсутністю дошкільної установи у мікрорайоні Рясне. Міська рада, враховуючи ситуацію, яка склалася довкола заводу “Сільмаш”, бере в оренду приміщення садочку з тим, щоб у найкоротший термін приступити до виконання у ньому ремонтних робіт, аби цієї осені у мікрорайоні Рясне запрацював  садок.
Орендна плата становитиме 2,38 грн за 1 кв. метр. Кошти, вкладені містом на ремонт і реконструкцію, будуть враховуватися в майбутню орендну плату.
Зараз робоча група, утворена розпорядженням міського голови, проводить огляд приміщень і за результатами цього огляду повинна скласти відповідний акт, а управління капітального будівництва підготує кошторис з реконструкції вказаних у договорі найму (оренди) приміщень.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ