Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада на найближчій сесії ініціюватиме створення постійної комісії з представників влади та громадськості, яка «контролюватиме» гральний бізнес Львова

Львівська міськрада на найближчій сесії ініціюватиме створення постійної комісії з представників влади та громадськості, яка «контролюватиме» гральний бізнес Львова, — повідомив «Гал-info» заступник начальника міського управління майна Анатолій Забарило.
За його словами, особливу увагу треба приділити профілактиці захопленню гральним бізнесом неповнолітніх, для цього навіть має бути створений комплекс спеціальних програм, які допоможуть відволікти молодь від гральних автоматів.
Нагадаємо, проект ухвали про порядок розміщення гральних закладів у Львові Львівська міська рада розглядатиме на наступній сесії ЛМР, яка відбудеться 22 червня. Ухвала міськради, за словами Анатолії Забарила, регламентуватиме право на розміщення об’єктів грального бізнесу та сформує вимоги до власників гральних закладів в нашому місці. Крім відповідної ухвали, на сесії депутати також планують прийняти звернення до Верховної Ради щодо якнайшвидшого прийняття Закону України «Про гральний бізнес».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ