Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада не знає, чому Центрові Світової Спадщини ЮНЕСКО не відомо про реставрацію площі Ринок

Міськрада не знає, чому Центрові Світової Спадщини ЮНЕСКО не відомо про реставрацію площі Ринок, — про це заявив перший заступник міського голови Львова Микола Одуха — повідомляє прес-служба ЛМР.
 «Ми вдячні пану Мацеху за те, що він так наполегливо піднімає проблеми збереження історичної спадщини Львова, часто вказуючи нам на недоліки та помилки. Мені не відома ситуація з листом пана Бандріна, але я думаю, що усе швидко з’ясується і ми не будемо мати жодних проблем  з ЮНЕСКО, навпаки, у нас почнеться новий етап співпраці і за допомогою ЮНЕСКО нам вдасться вирішити багато проблем зі збереженням центральної частини міста», - повідомив Микола Одуха.
 Нагадаємо, як заявив голова Громадського форуму Львова Олег Мацех, нещодавно він отримав лист від директора Центру Світової Спадщини ЮНЕСКО Франческо Бандріна, в якому йдеться про те, що «Центрові Світової Спадщини нічого не відомо про будь-які масштабні будівельні проекти поблизу або на території, зарахованої до світової спадщини. Я б хотів повідомити Вас, що самі держави-учасниці є відповідальними за охорону пам’яток на їхніх територіях, а також за інформування Центру Світової Спадщини про початок будь-яких проектів, котрі можуть загрожувати цілісності пам’яток».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ